Main Page Sitemap

Sänggavel 140 sammet


sänggavel 140 sammet

finns i våra hem för dess praktiska egenskaper, men samtidigt som den finns där för nyttans skull så är den också en inredningsdetalj där sänggavlar är ett fantasifullt föremål att använda sig. Så oavsett om du behöver en sänggavel för 90 cm eller en sänggavel för 105 cm så hittar du det här. Om du intresserar dig för inredning vill du säkert att varje detalj ska vara perfekt. Gaveln levereras med eller utan gavelkudde beroende på modell. Och med tanke på att sängen vanligtvis är den största möbel vi har i sovrummet så är det ofta den som sätter tonen i inredningen. Ett exempel är Kinnabädden som har specialiserat sig på skandinavisk design och komfort. Sänggavlar finns i många olika material och färger. En mjuk, vit sänggavel med sköna nackkuddar kan vara ett perfekt ryggstöd när du ska läsa på kvällen.

Nord sänggavel - Välj din favoritfärg - 1990sänggavel 140 sammet

Lucky Diamant Sänggavel 140 cm - Ljusgrå.995,00 SEK zebra collection Nova sänggavel Ek, 140.689,00 SEK royal Box Sänggavel 140 cm - Beige.995,00 SEK zebra collection Nova sänggavel Ek, 140.689,00 SEK. De är kända för sina pikerade gavlar som finns i flera olika tygnyanser. Här väljer du mellan kända svenska märken som tillverkar gavlar med lång livslängd. Känner du att det fattas något i ditt sovrum? Oavsett vilket märke, material eller färg som du väljer finns det både bekväma och snygga val som passar din säng och ditt sovrum. Du kan alltid byta ut den senare om du vill ha en förändring. Utforska vårt sortiment av trendiga sänggavlar och huvudgavlar och hitta en som passar din säng och stil! En gavel kan nämligen ha både funktionella och utseendemässiga fördelar - så se till att välja en som passar till just din säng.

Låt din sänggavel bli sovrummets snyggaste inredningsattiralj och beställ den enkelt och bekvämt direkt från oss. Om du letar efter gavel i en specifik storlek så har vi gavlar i storlek 80 till 260, kika i vårt sortiment. Det passar bra om du exempelvis tycker om att sitta upprätt och läsa innan du somnar. Se bara till att köpa en som passar storleken på din säng. Vi vill inte bara att vår säng ska vara skön och bekväm att sova i, utan också att den ska vara fin att se på och med en sänggavel i trä eller en sänggavel i tyg är fantasin obegränsad. Sänggavlar gör både sängen snyggare och sovrummet trevligare, men de kan också ha fler egenskaper än de rent visuella. Modeller: Trä, stoppade, vita, vadderad, klädd.fl. En annan av våra tillverkare är Mille Notti. En sänggavel av trä kan förvandlas till smart förvaring med inbyggt nattduksbord genom att du hänger på små hyllor. Vissa är tjocka och mjuka för att du ska kunna luta dig emot dem utan att få ont i ryggen. Piffa upp sovrummet med en sänggavel. Piffa upp din säng med en snygg och prisvärd gavel från något av designermärkena Mille Notti, InBed, Mavis, TM säng, Kinnabädden eller något av de andra kända märkena som finns i vårt Showrrom på Markvardsgatan.


Sitemap