Main Page Sitemap

Södra skärgården göteborg barn


södra skärgården göteborg barn

fina badplatser. Vintertid kan du även njuta av adventsfika, adventslunch och julbord. Göteborgs skärgård med timing Linköping Ramadan 2018 UAE för privat sektor hamnarna, vikarna, skären och den härliga befolkningen är en unik upplevelse. 12.00 Lunch på Isbolaget, gå rakt söderut längst ut på piren så når du strax. Efter en härlig promenad runt ön, omringad av vacker lövskog, är det dags för en tidig middag. Här hittar du Måsens Livs där du kan köpa med dig frukostmat. Skärgårdens café och restaurang är öppen alla dagar från maj till september och även stora delar av övriga året. Mer information om hur du tar dig till skärgården hittar du här. En utsiktsplats som är väl värd ett besök är Radarberget, härifrån ser du ut över hela skärgården.

Här kan du njuta av hemlagade måltider gjorda på noga utvalda råvaror, med utsikt mot skärgårdens brygga. Från piren har du utsikt över hav, klippor och öns vackra gamla träbebyggelse och på Isbolaget kan du njuta av dagens lunch. Bara en kort resa från centrala Göteborg kan du strosa längs pittoreska gränder, ljuvliga stränder, i naturreservat och längs fina promenadstigar. Slappna av en stund i Kajkantens bastu och somna sedan lugnt till vågornas kluckande mot klipporna. De obebyggda delarna av Vrångö består av vackra naturreservat som du kan promenera genom längs en av flera naturstigar. 16.00 Tidig middag på skärgårdens café. Längs ut på kajen ligger. Emellanåt bjuds det också på musikunderhållning här. Donsö är en av skärgårdens största öar och här har fiske- och rederinäringen länge varit stor. Så tar du dig dit: Ta skärgårdsbåt 281 från Saltholmen mot Vrångö. Ett tjugotal öar med tusentals unika platser att upptäcka.

Letar du efter god mat, storslagna naturupplevelser och avkoppling så är det hit du ska åka.
Adress: Söder om Göteborg.
Från centrum ut till öarna ute i skärgården är det faktiskt inte så långt.
Är du på besök i Göteborg under sommaren och älskar havet, inga avgaser från bilar och små pittoreska öar, missa inte att åka ut på ett besök.


Sitemap