Main Page Sitemap

Betala pendeltåg uppsala


betala pendeltåg uppsala

du inte visat legitimation när du åkte fast är det en lätt sak att hävda att du aldrig åkt fast. Vänta till du får en påminnelse om tilläggsavgiften hem i brevlådan, sedan ringer du upp UL och frågar varför du fått brevet. Buss, uL ansvarar för stadsbussar och regionbussar. Undvik kontrollanter, det finns tre stationer uppsala, Knivsta, Arlanda) där kontrollanterna har möjlighet att kliva. Någon annan har uppgett dina personuppgifter. Uppsala kommer att behöva betala en tilläggsavgift utöver ordinarie SL-taxa. Jag välkomnar att man utreder frågan, eftersom jag bedömer att det finns ett behov av direkttåg även utanför rusningstid, säger Tomas Hansson. I så fall är det svårare att överklaga boten. Tåg, till och från Stockholm, pendeltågen går ofta mellan.

Resa från, uppsala eller Knivsta och söderut, har du redan en giltig SL-biljett behöver du komplettera den med en UL-biljett innan du kliver ombord på pendeltåget. Gränsen mellan UL- och SL-områdena ligger på Arlanda. Den kan du köpa i pendeltågsspärrarna, på SL Center, i SL Access-automaterna och hos de flesta ombud i norra länet.betala pendeltåg uppsala

För att resa söder om Arlanda behöver du en SL-biljett. Det finns både kombinerade biljetter och tilläggsbiljetter som du kan köpa till en biljett du redan har.

Hannah och amanda one last time uppsala, Guntherska uppsala,

Upptågets tider och priser, flyg, arlanda flygplats ligger mellan, uppsala och Stockholm. . Nya pendeltåg som går direkt stärker Huddinge som företagarkommun och bostadsort, säger. Men nu har bilden klarnat ytterligare, pendeltåget ska gå hela sträckan mellan Tumba och. Redan tidigare her rt-forum rapporterat om att allt var klart för pendetåg till Arlanda med extra lions ullsaxen borås på- och avstigningsavgit vid flygplatsens station. Håll det i minnet, du är inte skyldig att betala något förrän det är bevisat att det var du som åkte fast. I inledningsskedet kommer tågen att vända i Älvsjö under lågtrafikperioderna. Frågor om stationshuset vänd dig till Jernhusen. Då måste du kunna påvisa att någon annan visat din legitimation för kontrollanterna och att du inte åkt fast. Du kommer sannolikt att bli ombedd att skicka in en kopia på din legitimation, en polisanmälan om bedrägeri (någon har uppgett dina personuppgifter) samt ett handstilsprov som används för att avgöra om det är du som har signerat kontrollrapporten. Numer kostar det inget extra att resa till eller från Gnesta och Bålsta. Uppsala och Knivsta kan du även köpa i SL:s app "SL - reseplanerare och biljetter".


Sitemap