Main Page Sitemap

Vad ska jag rösta på 2018 metro


vad ska jag rösta på 2018 metro

på Moderaterna. Play_arrow pause, video Balk 0:00 / 0:00 volume_up, kapat. Låt ingen annan påverka dig inför just ditt val 2018! Julia Adams, 27, artist Jag kommer rösta på Vänsterpartiet för att de kämpar för de mindre privilegierade i samhället. Fredrik Gertten, 62, dokumentärfilmare Viktigast av allt är att använda sin röst. Samtidigt känner jag väldigt starkt att det är något konstigt med att SD är så stora som. Där de kan få makt, dit kommer jag inte att rösta. Mp3 Kayna: Vkontakte, bilgilendirme: wnload sitesinde bulunan tüm içerikler tanma amac ile yaynlanmaktadr ve wnload sitesi kendi sunucusunda hiç bir medya elementi (mp3, video.) bulundurmamaktadr. Läs mer om våran dataskyddspolicy. Emil Loney Dear Svanängen, 39 år, artist Vi måste hjälpas.

Det enda jag är säker på är att jag inte kommer att rösta på SD och får de den makten jag hoppas att de inte får så kommer jag att flytta från Sverige. Vilket parti ska jag rösta på? LÄS MER: Vill du bli toppolitiker? Så Löfven och Sjöstedt får skärpa fastighetsägarna stockholm felanmälan sig! Isabella Löwengrip, 27, influencer och entreprenör. Sverige står inför många utmaningar, men de som drabbas hårdast får inte rösta.

Jag röstar inte åt vänster i alla fall. Foto: IBL, bert Karlsson, Fredrik Wikingsson och Annika Norlin. Mikael Wiehe, 72, artist  Jag har röstat på samma parti i hela mitt liv, Vänsterpartiet, för att det är antikapitalistiskt, feministiskt, klimatmedvetet, invandrarpositivt och står på det arbetande folkets sida mot nyliberalism och fascism. Daniel Paris Afshinnejad, 30, tv-profil, jag kommer nog hålla det för mig själv.


Sitemap