Main Page Sitemap

Stockholms stad karta


stockholms stad karta

enkelt sätt att skaffa information om vad som pågår när Stockholm utvecklas för att vara en bra plats för alla oss som bor och vistas här. Imponerande kvalitet vågar jag påstå, som inte själv har varit direkt inblandad i den utvecklingen. Vi har arbetat med en lanserad betaversion av Stockholm växer sedan sommaren 2016. Och att ha kunnat få följa den här utvecklingen och se Stockholm växer svara mer och mer till sitt syfte gjorde det till den självklara piloten ut för vår nya toppdomän. Dels kvalitet på mål och mätpunkter.

Thomas björkman stockholms byggnadsförening, Konferensanläggning stockholms skärgård,

Här finns en powerpoint för den som mot förmodan inte gillar animerade gif:ar Kategori: Okategoriserad Postad av: Johannes Söderlund, Inom kort kommer Kulturskolan Stockholm att nylansera inom samma koncept och tekniska lösning som Stadsmuseet, Stadsarkivet och Medeltidsmuseet med flera. Eller kommentera direkt här på bloggen! Plattformen bygger på WordPress där vi har tagit fram ett tema för Stockholms stad och där det inom ramarna för temat fritt går att sätta samman komponenterna. Eller att fler invånare kan ta del av det fantastiska utbud av service och aktiviteter som kommunerna erbjuder. Användarundersökningar, effektkartläggningar och datadriven analys har genomförts för att ta reda på hur vi kan förbättra servicen på webben och i stadens digitala ekosystem. Många kommunikatörer kan vittna om att de inte blir tagna på samma allvar som till exempel juristen eller ekonomen. Tanken bakom miniwebbar är att det ska vara lätt att komma igång och lätt att hantera innehåll.

Vilket ju är utmärkt, särskilt med tanke på att frågan om kommunikatörens status förtjänar att diskuteras. En av sidorna som jag publicerade vid den tiden, om världsarvet Södra Ölands odlingslandskap, råkade jag stöta på för några veckor sedan. Allt är inte helt klart, vi har fortfarande vissa mätpunkter att arbeta med, men vi kan inte vänta längre av all iver. Ingångarna på till stadens serviceutbud fyller en viktig funktion som mellansteg för att hjälpa användaren vidare mot det hen vill åstadkomma.


Sitemap