Main Page Sitemap

Att bo i barcelona blogg


att bo i barcelona blogg

tunnelbanan och tåget till flygplatsen. Svenska Distans kurser utgår. Bouquiera hittar du mängder av stånd som säljer grönsaker, frukt, charkprodukter, ostar och mycket mer. Ett favoritområde för många turister och även lokalbefolkningen, är El Borne. Ta tunnelbanan L2 till hållplats Encants Vells. Att ta sig runt, det absolut bästa tipset är att köpa biljetten. Ett naturreservat med ett berg som har en fantastisk form. Att ställa sig i en milslång kö för att se dem på insidan tycker jag är onödigt, det räcker bra med att se dem från utsidan.

Jag rekommenderar Barcelona till alla, vare sig du är ute efter sol och bad, storstad eller bara god mat och en paus från vardagen. Besök sköna butiker med annorlunda utbud och inte minst flera med vintage. Vi käkade en tonfisk som var amazing bra service och inga turister.

Läs om mitt besök. Finrestaurang, tapasbar, ostronbar och cocktailbar - jag rekommenderar tapasbaren där de har fantastiska charkbrickor extra allt. Ett mysigt ställe som jag läste i ett stort Barcelona reportage i GP förra året. G-r-a-n-d h-o-t-e-l-l C-e-n-t-r-a-l. Alla tre har fantastisk utsikt och pool. Barcelona svämmar över av Pintxosbarer och jag älskar det här konceptet.

Topp 10 stockholm böcker att läsa entreprenör måste
Malmö genomsnittlig temp april barcelona
Saker att göra i Malmö Sverige


Sitemap