Main Page Sitemap

Busskort göteborg borås pris


busskort göteborg borås pris

mer kostar din resa. Alla våra ikea malm skrivbord vita instruktioner period- och årskort är dessutom opersonliga vilket innebär att du kan dela det med flera personer. Förlorat, stulet eller skadat bagage ersätts endast om Flygbussarna har orsakat skadan eller förlusten genom uppsåt eller grov vårdslöshet. Med hänsyn till allergiker ber vi dig med pälsdjur att sätta dig långt bak i bussen. Biljetter och priser, för dig som reser ofta, period är det självklara valet för dig som reser ofta. Kan du själv ta dig i och ur bussen kan du resa med oss.

Då ska utbudet ha förändrats mer än du med fog kunde förutsätta vid köpet. Information vid trafikstörning, du har rätt till information om trafikstörningar senast vid bussens avgång eller när behov uppstår. Tillägget garanterar ingen sittplats. Gamla biljetter utan giltighetstid gäller ej som färdbevis och kan inte bytas ut mot nya biljetter.

Inom vissa områden säljs periodbiljetter även ombord på fordon. . 30-dagars och 10-dagars kort: Du har rätt att häva ditt köp av dessa kort om Flygbussarna ändrar förutsättningar för resan efter köpet är genomfört. Repor, bulor, smuts eller liknande anses vara normalt slitage och ersätts ej av Flygbussarna. Det går även bra för dig att resa med barnet i knät men då skall endast du vara fastspänd. Om du reser ofta lönar det sig att skaffa ett period- eller årskort. Köp och betalning av periodbiljett, du kan köpa periodbiljetter i Västtrafiks butiker, på Västtrafiks försäljningsställen och som fransförlängning uppsala mobilbiljett i appen Västtrafik. . Om du fyller på kortet med flera periodbiljetter vid samma tillfälle är det viktigt att veta att det är villkoren vid aktiveringstillfället för varje periodbiljett som gäller. Landskrona, Lund eller, malmö ger buss- och tåggiltighet i hela Skåne. Din resväska ska tåla normal hantering av bagage vid bussresa. Nedan finner du de olika biljettyper som vi erbjuder, uppdelade på "för dig som reser ofta" och "för dig som reser sällan samt "för er som är många". Maxmått för bagage inne i bussen är 40x30x20 cm (gäller bussar med bagageutrymme under bussen). Har biljettens giltighetstid passerat då den inkommer till Kundtjänst kan den ej återlösas.

Kort, biljetter och priser V sttrafikbusskort göteborg borås pris


Sitemap