Main Page Sitemap

Rysk rödbetssoppa ica


rysk rödbetssoppa ica

portioner14 portioner15 portioner16 portioner17 portioner18 portioner19 portioner20 portioner. Skala alla rotsaker, potatis och lök. Rostade rotfrukter med halloumi av Måns Falk, recept från Icakuriren, bakad potatis med tonfiskröra av Malin Ottosson. Till servering: Servera med en klick gräddfil och ev kryddgrönt, och några rejäla brödskivor. Riv allt utom vitlöken grovt i matberedare, även vitkålen. Smetana är syrad grädde, vilket kan vara lite svårt att få tag på i Sverige. Smaka av med vinäger, salt och peppar. Tillbehör, köp receptet, tillagning. Recept från Icakuriren, stekt strömmingsflundra med mos och tomatsallad av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson, recept från Icakuriren, stekt marulk med pepparrotssås av Sigmund Kaarstad, recept från Icakuriren. Gör mjölkfri: kontrollera innehållet i buljongtärningen. Tärna lammbringan i grytbitar och bryn köttet (samt ben om det medföljer) i lite smör separat i en gryta eller stekpanna och lägg sedan ner det tillsammans med grönsakerna.

Tillsätt vatten, buljong och kryddor och låt koka upp. Häll på vatten så att det täcker. Fyllig, billig, enkel och god rysk rödbetssoppa - en rysk klassiker.

En klick gräddfil i den krämiga soppan är toppen. Avlägsna gärna det skum som flyter upp på ytan. Till Buffé, gör så här, detta recept är gjort för 6 portioner. Borsjtj serveras med skålar med gräddfil, saltgurka - skivad eller tärnad, färska hackade kryddor som. Fräs allt utom vitlöken.rysk rödbetssoppa ica

Morot, lök och vitkål gör rödbetorna sällskap i grytan.
En klick gräddfil i den krämiga soppan är toppen.
Prova våra recept på soppa med rödbetor.
Ett matigt recept på en färgstark rysk soppa med bland annat rödbetor och nötfärs!

Minutkliniken ica maxi göteborg öppettider


Sitemap