Main Page Sitemap

Göteborg city card med stena line


göteborg city card med stena line

vara i sällskap med en vuxen kortinnehavare. När du kommer fram har du hela Jylland framför dig, och det tar endast 3,5 h med bil till Tyskland där du kan köra vidare ut i Europa. Kortet gäller endast en gång på varje event. Slå dig ner i restaurangen och vila ögonen på den vidsträckta havsutsikten medan du äter en bit mat eller beställer något gott från baren. Herefter blev der kigget på forskellige arter af krybdyr (heldigvis forsvarligt lukket inde i terrarier). Aktivering och giltlighetstid: Kortet börjar gälla när du första gången använder det på en attraktion. Februar kan du rejse 2 og kun betale for 1! Adress: Göteborg Landvetter flygplats, 438 80 Landvetter, check in-hallen. Göteborg, som byder på masser af seværdigheder, gode oplevelser og mulighed for shopping og afslapning eller måske et besøg i den store forlystelsespark. Service ombord, res bekvämt mellan, göteborg och Fredrikshamn.

Universeum: Regnskov, akvarier og eksperimenter i Göteborggöteborg city card med stena line

Akvarier med hajer og farvestrålende fisk. Hop-on hop-off buss, ringlinien, fri lokaltrafik, fri parkering. Du kan også nyde en skøn dag i kurbyen Varberg, som er skøn med sin herlige kyststrækning. I hotellpaketet ingår övernattning på hotell med frukost samt. Universeum, så burde du tage derhen gerne med ungerne næste gang, du er i Göteborg. Här är lite av allt du får i Göteborgspaketet: Liseberg Öppnar, paddan, universeum. Göteborg City Card för hela familjen. Vi gik ned ad fine gange og trapper og endte ved et fiskermiljø med akvarier med fisk, man kan finde i nordiske farvande. Kortet ger dig fullt med fria inträden, fri sightseeing med båt och buss, fria resor på lokaltrafiken (bussar och spårvagnar) och fri parkering om du har bilen med dig. Så skulle akvarierne udforskes. Eksperimenter og sjov, nu var det tid til lidt hands-on for de raske drenge, og vi fandt en sal, hvor man kunne sidde og sætte forskellige plastikdimser sammen og bygge sære konstruktioner.

Læs mere om Universeum og find tilbud på overnatning og transport til Göteborg. Store hajer og rokker, som drengene på hhv. Sådan booker du med rabat: Find din endagstur i bookingfeltet til venstre. Ja, i Universeum i Göteborg er der alt, hvad hjertet begærer for både store og små! Der er gratis indgang, hvis du har købt et Göteborg City Card, og sejler I med Stena Line, kommer børn gratis ind fra maj til oktober 2016. Liseberg eller udforsk, universeum, hvor børn har gratis adgang, når de rejser med, stena, line?


Sitemap