Main Page Sitemap

Göteborgs bästa köpcentrum


göteborgs bästa köpcentrum

Senaste nytt, dela artikeln: Kartläggningen har gjorts av HUI Research inom ramen för Cityindex. Göteborgs skärgård med hamnarna, vikarna, skären och den härliga befolkningen är en unik upplevelse. I topp är Oxelösund följt av Hallstahammar och Tranås. Det kan ställas mot andra försäljningskanaler så som köpcentrum (21 procent handelsområden (18 procent) och e-handel (8 procent) Stadskärnor i småstäder placerar sig högst när försäljningen i dessa ställs mot kommunens samt försäljning i relation till antal. Men det handlar om just förutsättningar. Keramiker med unik teknik, intervju med Frida Mälarborn Hoshino.

Det innebär inte att just Oxelösund har den absolut bästa stadskärnan. Han menar att stadskärnorna kommit relativt långt i omställningen från ett detaljhandelsdominerat utbud till ett mer varierat och balanserat utbud med med mer restaurang- och serviceverksamheter. HUI Research har kartlagt alla Sveriges alla stadskärnor. Fem x film, hemma hos Alfons, familjeskoj i Trädgårdsföreningens gamla fröhandel. Det är enligt Tobias Rönnberg, analytiker HUI Research, första gången som det presenteras en rikstäckande kartläggning av Sveriges alla stadskärnor. Upptäck staden via Håkan Hellströms låttexter. Men man kan konstatera att den har en stark ställning i kommunen, vilket såklart kan förklaras av att det är långt avstånd till andra stora handelsplatser, säger Tobias Rönnberg. Och då krävs det betydligt bättre samverkan mellan handel och fastighetsägare än vad som ofta är fallet idag, säger Tobias Rönnberg. Vad händer i Göteborg - November. Miniguide till konsertarenorna, häng med till några av Göteborgs scener.

Fastighetsnyheter Transaktion Uthyrning Projekt Ny undersökning: Småstäderna rustade för framtiden Gig - Spelningar Advokatbyrån Dubio - Home Facebook V lkommen till Svedala Sidan!

Soundboard bästa köp, Göteborgs stadshus ab årsredovisning,


Sitemap