Main Page Sitemap

Uppsala 24 timmar


uppsala 24 timmar

varje morgon. Trendigt, unikt och charmigt, här finns något för alla smaker. Spendera kvällen på en trevlig uteservering med utsikt mot Fyrisån eller prova en av de åtta Uppsalakrogar som omnämns i årets upplaga. Upplev Uppsala domkyrka som är Nordens äldsta gotiska katedral, slottet som Gustav Vasa lät bygga, Prinshuset där Oscar I:s söner bodde och mycket mer.

I restaurangen Picnic finns en populär bardel som har blivit en naturlig mötesplats för umgänge fram till.00 vardag som helg. 13.00 En märkvärdig historia. Variationen av bakelser, smörgåsar och annan mat är stor och här kan du njuta av pinfärska sötsaker till en rykande kaffe uppkrupen i någon av de mysiga hörnorna i konditorisalongen. Güntherska är ett äkta konditori med en av stadens bästa uteserveringsläge intill årummet.

Här kan du på ett par timmar bekanta dig med betydelsefulla platser i Uppsala. 09.00 En bra start i Rom. I den blåa rutan hittar du mer information om Uppsalas kulturutbud. 22.00 Sängfösare, bakom Uppsala resecentrum ligger det bågformade stockholm stadion 7 juli 2018 hotellet Radisson Blu. Avrunda din heldag i Uppsala med en god middag på någon av stadens restauranger. Shoppingtips hittar du under shopping. Här äter du frukost medan du läser dagens tidning och njuter av någon av alla de kaffesorter som erbjuds. Du kan läsa mer om Uppsalas sevärdheter under. Uppsala, med närhet till allt, är det perfekt resmålet även för en kort visit, och med lite planering kan du göra ett dygn i Uppsala till en fulländad upplevelse. Hambergs Fisk är en av Uppsalas mest uppskattade fiskrestauranger och är även med i White Guide. Göra, uppsala på 24 timmar, lyssna, i Uppsala kan du uppleva en hel del på bara 24 timmar. Uppsala bär spår efter många kända personer och händelser.

Här får du tips på vad du kan göra i staden på 24 - timmar.
Inferno Online har god översikt över vilka som är i lokalen med TV/video övervakning.
Våra tåg, malmö, stockholm stannar i, lund, Eslöv, Hässleholm, Alvesta, Nässjö, Linköping, Norrköping och vissa tåg stannar i Södertälje.


Sitemap