Main Page Sitemap

Duo asfalt stockholm


duo asfalt stockholm

efterlikna.ex. Nummer, datum för upprättande. Vi är nationellt verksamma inom tätskikts och -beläggningsarbeten på garage-, gårdsbjälklag, terrasser, p-däck/hus, broar. Innan vi temporärt lämnade branschen 2005, hade lagerarbetare göteborg sökes vi även hunnit med att vara en stor verksam partner i såväl Öresundsbron som Höga Kusten bron. Glöm de gamla föreställningarna att asfalt är något svart och tråkigt. Utveckling/vidareutveckling av gatureparationsmetoden "Spårgjutasfalt" är en av våra bedrifter. Ett ytterligare stort problem med ovan nämnda metoder är att det invältade materialet tenderar att lossa efter att ytorna varit i drift ett tag. Dessutom är det garanterat slitstarkt och vattentätt.duo asfalt stockholm

Alexander Nilsson, VD [email protected] duoasfalt.se. På, duo Asfalt har vi arbetat med gjutasfalt i generationer och vår stora. Vi har även egen tillverkning i Göteborg och. Stockholm och möjlighet till mobil.

Utan goda parkeringsmöjligheter minskar den potentiella mängden kunder man kan serva. Genom sin slitstyrka är gjutasfalt ett perfekt material för dessa anläggningar då det är relativt underhållsfritt, vilket innebär att man inte behöver renovera beläggningen mer än ett fåtal gånger per sekel. Det räcker inte med att man bara tillhandahåller parkeringsytor till sina kunder utan man behöver även göra dessa attraktivare för att få kunden att bli glad redan vid ankomst till köpcentrumet. Traditionellt har man försökt att lätta upp asfaltens dystra utseende genom att ströa upp den med marmorkross eller dansk sjösten. 17, Postadress 426 71, Västra Frölunda, företagsinformation, juridiskt namn, duo Asfalt. F-skatt, arbetsförmedlingen linkoping ja, registrerad för F-skatt, org. Den samlade erfarenheten inom Duo Asfalt är troligen unik. Exekutiva befattningar/Administration, källa: Creditsafe, visa alla befattningar, branscher och sökord.


Sitemap