Main Page Sitemap

Knivhuggen ica göteborg


knivhuggen ica göteborg

att kvinnans tillstånd är allvarligt men inte livshotande. Det är sådant vi pratar med dem om nu, så det preem linköping jobb vill vi inte gå ut med några uppgifter som kan störa förundersökningen, säger Stefan Gustafsson. Det var angeläget att han kom dit fortast möjligt, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson. Larmet kom till polisen strax efter midnatt under natten till söndagen. En man i 30-årsåldern misstänks ha knivhuggit en kvinna i bröstet i Härryda, Göteborg, under lördagskvällen. Han vet inte om mannen varit känd hos polisen tidigare eller vilken relation han haft till kvinnan. Det kan hända att hon ligger nersövd, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i Västra Götaland. Flera personer larmade polisen klockan.16.

Mannen hade då blivit knivhuggen i låret, enligt polisen. Polisen har ingen misstänkt och det är oklart vad som låg bakom misshandeln. SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Hon kommer kanske att kunna höras under dagen om hon är färdigvårdad. Kvinnan vårdas för allvarliga men inte livshotande skador. De blev ovänner i samband med att de skulle grilla. Kvinnan har ännu inte kunnat höras.

Därefter så greps den här utpekade gärningsmannen i sin bostad, säger Stefan Gustafsson. Ovänner i samband med grillning. Du läser nu en av dina fria artiklar på, när polisen kom fram hittades en man med skador i ansiktet och i halsen.

Den skadade personen har, enligt polisen, namngivit en person som orsakat skadorna. Ärendet rubriceras som en grov misshandel, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisregion Väst. Strax efter.00 anhölls han och är nu misstänkt för mordförsök. Försök till mord, det är oklart vad som varit upprinnelsen till bråket. Och även de andra som var på samma plats känner ju kvinnan och gärningsmannen, säger Thomas Fuxborg. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Namngav gärningsmannen, i samband med transporten uppgav mannen att han skurits med kniv. Det är ganska klart att det är han. Nyheter 00:29, de var på samma grillkväll i en Göteborgsträdgård på lördagskvällen. Spårade med hund, kvinnan fördes omgående till sjukhus med ambulanshelikopter.

Göteborg trädgård, Riksbyggen viva göteborg, Göteborg-frankfurt billiga flyg, Jönköping till göteborg tåg,


Sitemap