Main Page Sitemap

Vuxenutbildning uppsala se


vuxenutbildning uppsala se

ska förverkliga kommunfullmäktiges övergripande styrdokument Mål och budget 20182020. Information till kommunens utförare, på finns information till företag som är eller vill bli utförare till Uppsala kommun. Vuxenutbildningen Linné finns i centrala Uppsala samt i Ekeby, Jälla och Gottsunda. Våra yrkesutbildningar leder till jobb där det finns stor efterfrågan på utbildad personal. Vuxenutbildningen i Uppsala erbjuder 350 kurser, från allmänna ämnen på grundskole- och gymnasienivå till yrkesutbildningar och lärlingsutbildningar.

Vuxenutbildning uppsala se
vuxenutbildning uppsala se

Organisation och styrning Mål och prioriteringar, styrdokument, publikationer, nyheter och pressmeddelanden.
Kom till Gottsundadagen och prata utbildning med oss.
Vi finns på plats och berättar mer om vilka möjligheter du har.
Här kan du läsa om hur kommunen arbetar med frågor som rör vuxenutbildning.

Duvan hotell uppsala
Älska mig anbud uppsala

Där hittar lund den 1 maj 2018 du aktuella ansökningsdatum för kurser och utbildningar. Vi har webbstöd via Lernify där du alltid har kontakt med din lärare. Vi har utbildningar inom: Att studera hos oss, vi har behöriga, erfarna och engagerade lärare och det finns möjligheter till extra stöd under studierna. Lyssna Ämne, här kan du läsa om hur kommunen arbetar med frågor som rör vuxenutbildning. Det senaste, få uppdateringar från denna lista. Du ansöker du till våra utbildningar via kommunen. Program för Uppsala kommuns arbetsmarknadspolitik, programmet för Uppsala kommuns arbetsmarknadspolitik sätter ramarna för och prioriterar hur kommunens arbetsmarknadspolitik ska stärkas, utvecklas och ännu bättre komplettera statens övergripande ansvar för arbetsmarknad och sysselsättningspolitik. Du kan välja att läsa på dag- eller kvällstid såväl som anpassa din studietakt.

Du hittar bland annat nyheter, pressmeddelanden, styrdokument och andra publikationer. 350 kurser och utbildningar. Med en utbildning ökar dina chanser till jobb.


Sitemap