Main Page Sitemap

Roliga saker att göra i lund


roliga saker att göra i lund

för det finns ju så mycket som är roligt! Socialdemokraterna har nu presenterat sitt valmanifest. Mina kunskaper, resultatuppföljning, analys, löpande redovisning, löneadministration, budget och prognos, effektivisering, KPI rapportering och modellering i Excel. När det handlar om personer födda mellan början av 1980-t Visa alla artiklar. För mig är det viktigaste att försöka och att inte vara rädd för att misslyckas, vare sig det gäller nya situationer i arbetslivet, utanför komfortzonen eller tuffa fysiska utmaningar. Att varva mellan mindre och större företag har gett mig mycket i form av erfarenhet. Aktuellt i LO Play 1 tim 9 min. Hör av dig, vet ja! Min roll Ekonomikonsult Mina kunskaper Månads, Kvartal och Årsbokslut, Budget Analys, Utveckla och implementera affärssystem, Tull Skattefrågor, KPI utveckling och analys Det du inte visste Som person är jag positiv, ambitiös och engagerar mig starkt i allt jag tar mig för.

Övertygad om att man kan lära sig mycket i båda lägren som man kan ta med sig i sin kunskapsbank. Att vaxa benen är en procedur som upplevs vara både smärtsam och kladdig. Som person drivs jag av malmö universitets bibliotek inloggning utmaningar och gillar arbete där man behöver kavla upp ärmarna. Min roll Redovisningsekonom, Controller Mina kunskaper Projektledning, Finansiell rapportering, Bokslut, Årsredovisning, Resultatuppföljning, Skatteberäkning. Detta ger mig energi och balans i vardagen utöver mina träningsaktiviteter.


Sitemap