Main Page Sitemap

Teatergrupp helsingborg


teatergrupp helsingborg

skoltid och på din fritid. Lär dig spela instrument, sjunga, dansa, spela teater, utveckla din konstnärliga ådra eller lär dig filma och jobba med olika medier på Helsingborgs kulturskola. Sveriges största fristående dansinstitution. Den ordinarie ansökningsperioden till utbildningar och kurser inför läsåret 18/19 är 9 mars-Välkommen till en helt ny anmälningssida i Speedadmin. Prova på eller finslipa dina talanger om du har spelat teater förut.

Är du nyfiken på teater och vill testa om skådespeleri är något för dig? Tillsammans skapar vi föreställningar från idé till premiär. Kulturskolan har också ett brett program riktat mot skolor. För dig som gillar att stå i rampljuset. Vi gestaltar historia och samtid, vi blandar olika konstformer och rör oss över konstarterna med en ambition att hela tiden visualisera angelägna berättelser. Välkommen till Helsingborgs kulturskola.

Bilförmedlingen helsingborg, Hemkörning helsingborg mat, Bästa stranden helsingborg, Elevhälsan helsingborg kontakt,

Vi presenterar verk av samtida svenska, nordiska och internationella koreografer. Över 3 000 kvadratmeter av Dunkers kulturhus utgör utställningsyta. Drömmer du om att bli skådespelare, men saknar erfarenhet för att kunna söka vidare till en högre utbildning? Teater Arken Teatergrupp med bas på Sundsgårdens folkhögskola. Syftet med El Sistema är att genom musik medverka till att utveckla och skapa en positiv förändring i elevers och deras familjers liv. El Sistema i Helsingborg startade på Dalhemsskolan hösten 2017. Karl Johans gata Helsingborg. Telefon reception: Telefon biljettkassa: E-post.


Sitemap