Main Page Sitemap

Undersköterska uppsala natt


undersköterska uppsala natt

vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt. Filter results by: Sortera efter: relevans - datum, kontraktstyp, sida 1 av 17 resultat, lägg upp ditt CV - Det tar bara några sekunder. I tjänsten ingår sedvanliga undersköterskeuppgifter. Vi erbjuder, vi erbjuder ett vikariat på natten heltid vardagar från 1/1 tom 30/6- 2019. Vi bedriver högspecialiserad barnonkologi och är ett av Sveriges fyra kompletta centran och tar emot för utredning, diagnos och behandling från hela regionen. Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Vi öppnade verksamheten i mars 2012. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt.

Vikariat undersköterska natt barnonkologen
Jobb: Vikariat undersköterska natt barnonkologen (Region
Lediga jobb för Undersköterska Natt i Uppsala Län
Undersköterska natt till Björklingegården, Uppsala kommun
Undersköterska natt till Björklingegården

Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vi har bra möjligheter till utbildning och fortbildning.

Vill du veta mer? Facklig kontaktpersonKommunal Gustav Westerholm. Vi söker dig som är utbildad Undersköterska eller motsvarande. Tillbaka till sök, positionen inte längre tillgänglig, fortuna Onnela är ett äldreboende i Sävja. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Välkommen med din ansökan! Adress: Stenbrohultsvägen 6, 757 58 Uppsala. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Verksamhetsområde Barnsjukhuset, med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Varför ser jag det här? Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, wesa uppsala städ ab men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka.

Undersköterska uppsala natt
undersköterska uppsala natt

Vägbeskrivning uppsala bålsta, Hälsoundersökning uppsala pris, Karta över uppsala mexiko städer,


Sitemap