Main Page Sitemap

Viking restaurang Göteborg


viking restaurang Göteborg

på var 10e besök. Denna vecka HAR VI, ingen matsedel, utskriven MEN NI ÄR VÄlkomna IN OCH. SE VAD VI HAR FÖR, gOTT ATT erbjuda. Smör, bröd, dryck, sallad, kaffe Öppet: Mån-Tor glaset borosilikat 11:00-21:00, fre 11:00-22:00, lör 12:00-22:00, sön 12:00-21:00.

Affärslunch 189:- inklusive förrätt Öppet: Mån-Fre 11:30-14:30. Lunch, vi serverar dagens lunch vardagar. Stekt kycklingbröst i rödvinssås, rostad potatis och paprikafräs. 11-14, välkommen in för att se vad vi har för gott att erbjuda, även husmanskost.

Så som i himmelen musikal göteborg, Bbq restaurang stockholm, Hårdrock göteborg kontakt,

På Hotell Barken Viking erbjuder vi övernattning till vågornas brus, ett kök utöver det vanliga och en spännande miljö att mötas. Vår lunchservering serveras vardagar mellan.30 och 13:30. Barken Viking ligger fast förankrad centralt i Göteborgs hamn, ett stenkast från Nordstans shopping, centralstationen och GöteborgsOperan. Lasagne, på fredagar får lunchgäster något gott efter maten. Oavsett syfte med ditt besök kommer du inte att bli besviken. Lap Special, Thailändsk fiskpytt med jasminris och chilidressing våfflor med grädde och nutella ingår. Stekt lever med bacon, fisksoppa, vi serverar dagens lunch vardagar.11-14, välkommen in för att se vad vi har för gott att erbjuda, även husmanskost. Våfflor med grädde och nutella ingår. Viking, kök Bar Pizzeria, Axel Dalhströmstorg 3, Göteborg.

Viking restaurang Göteborg
viking restaurang Göteborg

Chopstix sushi göteborg öppettider
Be tid Göteborg
Restaurang nära elite plaza stockholm
Avstånd göteborg till amsterdam


Sitemap