Main Page Sitemap

Däck och fälgar stockholm


däck och fälgar stockholm

så upplever vi upplever mindre problem med ett fåtal bilder på sajten men vi arbetar på att åtgärda detta. Precis som med EU- märkning av vitvaror, där man tar upp energiförbrukning och andra viktiga egenskaper har EU nu infört däckmärkning. Vi hjälper dig att hitta de mest passande däcken till just din bil. Dina däck eller fälgar får du hem oftast inom några dagar! Demontering hjullås, vi hjälper er med hjullås och bultar/muttrar som inte kan lossas på vanligt sätt. Exempel på fälgar: OVM, oxxo, Image, EtaBeta, Brock, Vossen, Nitro, Alutec, Monaco med flera.

Jämför priserna på däck, hjul fälgar i däckverkstaden mot priserna på däckbutikerna som finns online så kommer du ganska snabbt förstå varför det blivit populärare att handla sina däck, hjul eller fälgar på nätet! Då vi är en onlinebutik kan vi erbjuda billigare priser än fysiska butiker för att vi inte har någon dyr infrastruktur att se till, vilket innebär att du kan spara upp till 40 när du handlar hos oss.

Däckbutiker online - alla butiker som säljer däck, hjul fälgar! Detta gör det lättare för dig som kund att köpa däck då du kan jämföra olika däckegenskaper. Om du har en online butik säljer däck, hjul och fälgar och vill syns här på bildäck så är det bara att Kontakta oss så ser vi till att din butik syns på bildä är en av online butikerna marknadsförs hos oss! Krav på vinterdäck mellan 1 december - 31 mars. Dessa regler gäller personbilar, släp och lätta lastbilar.


Sitemap