Main Page Sitemap

Boporten i umeå sara stenlund


boporten i umeå sara stenlund

hitta vad ni vill. Om cookies och personuppgifter Jag förstår. 2016 blev jag utsedd till årets företagare i Umeå kommun. Maria BÄckstrÖM, fastighetsmäklare Telefon: Mobil. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Bostäder till salu genom Boporten i Umeå, Västerbottens län. Presentation, jag har tidigare bott och arbetat i Los Angeles i drygt 10 år och det var där jag bestämde mig för mäklaryrket. Jag får många av mina uppdrag på rekommendationer av tidigare kunder och det är för mig den bästa belöningen! Förtroendet att få hjälpa människor i kanske deras största affär i livet ser jag som ett stort privilegium.

Flest publicerade bostäder, umeå, Västerbottens län senaste halvåret, högst publicerat värde. Västerbottens län senaste halvåret, kundhistorik 928 tidigare annonser 27 bostäder till salu, sara Stenlund, Fastighetsmäklare, VD 101 rekommendationer. Genom mitt genuina engagemang, min lyhördhet och affärsmässighet är förutsättningarna exemplariska för att hjälpa dig till en riktigt lyckad bostadsaffär. Skriv ett omdöme, sara var trevlig och förberedde allt mycket bra inför försäljningen.

Media markt umeå tv 55 polegadas
Svarta saxen umeå öppettider

Helen norrman, fastighetsmäklare Telefon: Mobil. I snitt har 2,5 köpare deltagit i budgivningarna och slutpriset har landat. Totalt har 70 mäklare haft försäljningsuppdrag i Umeå senaste halvåret. Boporten AB har funnits sedan 1997 men startades i ny regi 2004. Kom igång.8.0 219 omdömen 7 mäklare 1 kontor 80 bostäder till salu, visa Boporten i, läge. Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. PER kjell, fotograf Mobil:, erika SÖdermark jonsson.


Sitemap