Main Page Sitemap

Hyra släp i göteborg och lämna i stockholm


hyra släp i göteborg och lämna i stockholm

behöver exakta måtten eller lastvikter rekommenderar vi dig att ta kontakt direkt med din uthyrningsstation. Så man får alltså först kontrollera om man får dra det släpet man skall använda med sin bil ifall man har b-kort. Och materialen i släpens alla delar är utformade för att klara tuffa tag. Observera att mått och vikt på släp kan variera hos olika stationer. Det kan även gå över 750 kilo om släpets totalvikt inte överstiger halva bilens prisvärd festlokal stockholm tjänstevikt, Fordonets vikt med förare och bränsle, olja. Släpkärror / Med eller utan bur. Men det finns även många andra släpvagnsuthyrare.

hyra släp i göteborg och lämna i stockholm

Har vi missar några som vill hyra släpvagn, göteborg så säg gärna till oss. Räcker det med vanligt B-körkort för att hyra ett släp? Totalvikt: 1000kg, pris från 1170 kr, boka nu 4,5. Allt samlat hos oss i Göteborg, med priser som tål att jämföras. Maxhastigheten för godkända bromsade släp (dvs med bromsar) får enligt lagen inte överstiga 80 km/timmen.

Man får även böter och även betala kostnaderna för att transportera släpet tillbaks. Vi har från öppna flak till stora täckta flyttskåp. Här hittar du information om mått och maxvikter för våra hyrsläp. Ny eller begagnad släpvagn av olika slag finns också till salu. Varje gång du besöker registrerar vi det med hjälp av cookies. Hos oss hittar du både nya och begagnade släpkärror i Göteborg, med flera modeller och storlekar att välja bland. Just nu har vi problem med vårt vxlnr. För envägshyra av släp så samarbetar vi med Brenderup Rental. Det är smidigt att hämta och lämna din släpvagn hos oss på Hildedalsgatan 132B. Vi jämför alla släpvagnsuthyrare i, göteborg så att ni lekia stockholm hittar bästa priser direkt.

Svenska kyrkan göteborg personal, Trädgårn göteborg artister,


Sitemap