Main Page Sitemap

Toalettstol helsingborg


toalettstol helsingborg

till en extra kostnad. Köksfläkt och kåpa rengörs, filter diskas. Avtorkning av diskbänk, vask och skärbräda. Rengöring av väggar och tak från damm. Rengöring av kokplattor samt dess kanter. Garage/vindsförråd städas ej om inte detta är överenskommet i avtal.

Utöver att fylla sin givna funktion, är det viktigt att toaletten är funktionell och passar in i badrummet, håller i många. Flyttstädning i Helsingborg från välkända Flyttstädgruppen. Flyttstädning i Helsingborg utför flyttstädning över hela Sverige, och vi lämnar alltid garanti på alla. Vår städfirma utför billiga och professionella flyttstädning Helsingborg. Vi lämnar garanti på vårt arbete och har stor erfarenhet av branschen.

Kan göras mot tillägg. Alla synliga rör torkas av, toalettstol rengörs in- och utvändigt, samt kalkas av vid behov. Om ni har en ugn som har pyrolysemalj inuti så vill vi att ni informerar om detta vid bokning. Vi drar inte fram kyl/frys och spis om det finns risk att vi gör märken på känsliga golv. Pris 799,- 639,20 exkl. Badrumsskåp rengörs in- och utvändigt samt ovanpå. Kakelväggar tvättas av Övrigt, tvättmaskin och torktumlare rengörs.

Toalettstol helsingborg
toalettstol helsingborg

Helsingborgshem bostadsrätt
Best western helsingborg viking
Olympiaskolan helsingborg rektor


Sitemap