Main Page Sitemap

Vädret i stockholm augusti 2018 Rumänien


vädret i stockholm augusti 2018 Rumänien

de genomsnittligt högsta temperaturerna i Rumänien (vanligtvis det värde som uppmätts mitt på dagen och de genomsnittligt lägsta temperaturer (vanligtvis tidpunkten just innan soluppgång). 16 grader på natten. Temperatur Vatten temperatur Soltimmar Regndagar Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December Temperaturer i Bukarest och Stockholm Graferna visar de genomsnittligt högsta temperaturerna i Bukarest och Stockholm (typiskt när solen står högst på himlen på eftermiddagen) och de genomsnittligt lägsta. Se vädret i Bukarest utan data för Stockholm. Vädret i Rumänien är oftast bäst i de månader där det finns många soltimmar och få dagars nederbörd. Nederbördsmängd Graferna visar den genomsnittliga nederbörden i Rumänien och Sverige. Se vädret i Rumänien utan data för Sverige. Klimat i Bukarest med temperaturer och väder. Information om det historiska klimatet kan du använda för att planera din semester och hitta den bästa tiden på året att resa till Rumänien. Klimatet i Rumänien: Soltimmar och regndagar Grafen visar det genomsnittliga antalet soltimmar i Rumänien per dag och det genomsnittliga antalet regndagar i Rumänien under en viss månad jämfört med Sverige. Klimat i Rumänien (Bukarest månad, max.

vädret i stockholm augusti 2018 Rumänien

Mtr stockholm ab, Konferensanläggning stockholms skärgård, Stockholms stadsbibliotek konkurrens, Barcelona-stockholm terminal 1 llegadas mapa,

Vill du veta hur vädret kommer att bli de närmaste dagarna, kan du se en väderprognos för Rumänien här: Väderprognos Rumänien, vädret i Rumänien (Bukarest) året runt. Nederbörd Grafen visar den genomsnittliga mängden nederbörd i Rumänien mätt i millimeter nederbörd (regn, snö, hagel, snöblandat regn, osv). Du kan också jämföra siffrorna för vädret i Rumänien med motsvarande siffror för Sverige under samma period: Rumänien: stockholm resor klimat väder. På denna sida kan du få en överblick över klimatet i Rumänien under hela året jämfört med klimatet i Sverige. Nederbördsmängd Graferna visar den genomsnittliga nederbörden i Bukarest och Stockholm.

Totalt faller i genomsnitt 601 mm nederbörd i Bukarest per år, jämfört med 510 mm i Stockholm. April, maj, juni, juli Augusti September Oktober November December Klimat i Sverige (Stockholm) Månad Max. Vädret året runt, använd de genomsnittliga klimatmätningar på denna sida för att planera din nästa semester och hitta den bästa tiden på året att resa till Rumänien. Normalt ligger temperaturen i Rumänien därför i en viss månad i intervallet mellan den genomsnittligt högsta och lägsta temperatur.

Väder stockholm 25 augusti 2018
Lokalt slakteri stockholm


Sitemap