Main Page Sitemap

Vem bor vart


vem bor vart

anledning att bli förvirrade när de ska placera ut fyra personer i tre hem i trakterna kring Virum. De ska lista ut vem som kan njuta av utsikten över Svendborgsund från en klassisk dansk länstol, vem som äger dyra designerklänningar och har höns trädgården och vem som bor i en gammal köpmansgård med orangea väggar. Frågan är vem som har ett industrikök i sitt radhus, vem som har ett vårtsvin i vardagsrummet och vem som byggt ett kupolhus. Det ar ingen skoj, utan ren sanningen. Det har aret, nasta ar eller nar som helst. I en av husbåtarna ligger fokuset på återbruk och barn, den andra är inredd som en typisk villa med eldstad och den sista båten är ett gammal träskepp. Har kommer den konstigaste inlagg: jag bor i en stad som heter Targu-Mures, den har ungefar 150.000 invanare och ligger i Transylvanien, ca 5,5 mil norrut staden Sighisoara, dar Dracula (kungen Vlad Tepes) foddes. Avsnitt 5 - Herskabslejligheder, mette och Carsten blir återigen satta på prov då de ska gissa vilka som bor i tre lyxvåningar i Köpenhamn. Det finns ett omständigt sätt som man kan använda för att hitta alla icke hemliga telefonabonnemang(fasta, ip och mobila) eller kontantkort som finns registrerade på en viss adress man får använda sig av eniros söktjänst för privatpersoner, gå till den avancerade sökningen och gör minst.

Vem bor vart
vem bor vart

Roy karlsson helsingborg
Helsingborg skottlossning video
Chalmers konferenscenter 412 58 göteborg

Anna och Cissi är grannar, david bor mellan Erika och Hanna. Avsnitt 3 - Svendborg. Alltsa, om nagon kommer att kora hit fran Sverige, med sin 343/340/360, ar valkommen att besoka mig. De försöker lista ut vem som bor i ett miljövänligt radhus i utkanten av staden, vem som har ett jättestort badrum med alla bekvämligheter och vem som har en gammal motorcykel och en hemmabiograf moderna museet malmö i garaget. Frågan är vem som dekorerar sina köksskåp med kartmotiv, vem som satsat på stilren inredning med designerstolar och vem som har ljuskronor och enorma speglar i sitt hem. Bertil och Cissi har 2 fönster var i sina lägenheter. De undersöker bland annat en före detta krog i stadens äldre kvarter där det inte är helt lätt att hitta sovrummen.

Turen har kommit till området kring Lilla Bält och Carsten och Mette besöker tre hem i och runt Vejle och Fredericia. Avsnitt 7 - Roskilde, mette och Carsten får i uppgift att gissa korrekt hem för fem personer i Roskilde.


Sitemap