Main Page Sitemap

Manikyr stockholm söder


manikyr stockholm söder

in, processa och dela viss information om våra besökare. Vi utför behandlingar i både akryl och gelé. En stärkande behandling för den naturliga nageln. Längden och stilen är lika enkel att variera som färgerna själva. Med över 20 års erfarenhet kan vi hjälpa dig att få naglarna som du alltid velat.

För mig är det viktigt att kunden är i fokus, och av mig får du ett bra bemötande, ett engagerat och professionellt utfört nagelarbete. Manikyr - massage, ansiktsbehandling, vaxning, manikyr, fotvård, hudvård, pedikyr, ansiktsbehandlingar, nagelförlängning - företag, adresser, telefonnummer. Hos oss kan du komma in för att koppla av och få dina naglar behandlade genom fransk manikyr, nagelförlängning eller fotmassage och spapedikyr. Manikyr Stockholm, billiga behandlingar på sistaminutentider. Se, här på sistaminutentider.

Vi jobbar för kundservice och kvalitet. Läs mer 0 Skriv ett omdöme! Här kan du bland annat få olika behandlingar för naglarna, såsom klassisk manikyr, shellac, påfyllning och borttagning. Du kanske arbetar i restaurangbranschen eller inom vården där naglarna utsätts för stora påfrestningar i form av vatten och handsprit. Välkommen till C T Luxury Nails din nagel och franssalong i Stockholm sedan 2007. Unna dig en avkopplande stund i massagestol med våra pedikyr- behandlingar. Då IBX inte är ett material som ligger utanpå sacha baron Cohen ny film nageln är det en idealisk behandling för Dig som inte kan eller vill ha material på naglarna. Salongen är alltid uppdaterad på den senaste teknologin och de nyaste produkterna för att kunna ge toppkvalitativ service.

Manikyr stockholm söder
manikyr stockholm söder


Sitemap