Main Page Sitemap

Jönköpings posten nyheter


jönköpings posten nyheter

Tranås som inträffade i september förra året har nu fått sitt rättsliga efterspel vid Eksjö tingsrätt. Hon har även fått ett stipendium som innebär att hon i sex månader kan jobba heltid med sin konst. Mannen har fått ett mail från någon som påstår sig vara Telia. Sovande kvinna misstänks för narkotikabrott Polisen påträffade en sovande kvinna i en bil i centrala Tranås tidigt på söndagsmorgonen. En man har anhållits av åklagare misstänkt för misshandeln. Brand på balkong vid 05-tiden på torsdagsmorgonen har det börjat brinna på en balkong i en flerfamiljshus i Stoeryd i Tranås. Definitivt beslut i bygglovsärende i Smörstorp - prövningstillstånd beviljas inte Svea Hovrätt, Mark- och miljöverdomstolen meddelar inte prövningstillstånd för det par som önskat överklaga Mark- och miljödomstolens beslut om att upphäva bygglovet för deras fastighet i Smörstorp i Tranås. Han avslutar sin anställning i april 2017.

Nyheter, j nk pings, posten Startsidan -, j nk pings, posten V lkommen till Tran s- posten - nyheter och Nyheter - Tran s Tidning Internetl nkar Startsida med 2 klick till allt

Willys posten öppettider lund
Hur många bor i jönköpings län
Uppsala nyheter svt
Pine 030 senaste nyheterna

En dag som av tradition samlar många anhöriga och vänner på skolgården. Här visas en mängd utsökta verk av tecknaren, målaren och illustratören Harald Gripe (1921-1992). Där levde hon under hemska förhållande i fem år innan hon befriades och kom till manikyr stockholm söder Sverige med de Vita bussarna 1945. Klotter på brygga Tranås kommun har gjort en anmälan om klotter som har skett i Stadshusparken förra veckan. Stöld ur lastbilar Natten till söndag har tjuv eller tjuvar brutit sig in i två lastbilar, arbetsfordon. Skolbuss körde av vägen Vid 15-tiden på onsdagen larmades räddningstjänsten till Hestra där en buss hade gått av vägen.

Inbrott i bilar En man i 40-årsåldern parkerade sin bil på en p-plats vid Ekliden vid.30-tiden i går kväll. Detta med anledning av att en kvinna blivit utsatt för sexuellt övergrepp. Grov misshandel och hemfridsbrott I söndags mellan klockan 17-20 har en grov misshandel och ett hemfridsbrott ägt rum på en adress i centrala Tranås.

Göteborgs posten nytta och nöje
Pizza jönköpingsgatan
Turkiska pkk nyheter
Jobb i jönköpings kommun


Sitemap