Main Page Sitemap

Tonfiskröra nyttig


tonfiskröra nyttig

bara skiva upp lite sallad. Salt peppar (jag brukar ha örtsalt istället). Alltså jag skojar inte när jag skriver massa. Hacka saltgurka, tomat och. Du kan blanda med kvarg, men det är inte lika gott. Ingredienser: 1 burk tonfisk 3 msk gräddfil saltgurka tomat 1 hårdkokt ägg (charlottenlök eller salladslök om så önskas) nymalen peppar formbröd, gör så här: Koka ägget och hacka det i små bitar. Perfekt snabbmat 3 Snart kommer ett inlägg med min helg i bilder!

Genom att använda godkänner du detta. Denna tonfiskröra är verkligen supergod! En gammal favorit på bloggen som jag har uppdaterat. Den förtjänar att få stå i rampljuset igen. Har du inte testat den så rekommenderar jag att du gör det Lika god i baguett, bakad potatis, på avokado, fyllning i smörgåstårta, till pastasalladen eller varför inte på en frasig våffla.

Gör så här: Blanda 1/2 creme fraiche/Turkisk yogurt (eller vad du nu har hemma). En lätt lunchrätt eller förrätt med amerikansk touch. Färsk hackad skrämma bort humlor dill 2 burkar tonfisk (jag föredrar i olja) 1 halv rödlök, citron (är jag lat eller har ont om tid pressar jag i en färdigpressad, annars färsk) (svinmycket citron, mesa inte!). Något som jag ofta har färdigt i kylen är tonfiskröra. Rör ihop till en röra, mal peppar över och servera på rostat bröd. Blanda alltihop med tonfisken och tillsätt sedan gräddfilen.


Sitemap