Main Page Sitemap

Fastighetsmäklare borås utbildning


fastighetsmäklare borås utbildning

Detta är en fördjupningskurs i bostadsrätt med praktisk inriktning på hur fastighetsmäklaren bör agera. Vi rekommenderar dock arbetsgivare att nominera medarbetare med minst två års relevant erfarenhet (i praktiken har de flesta deltagare längre erfarenhet). Nya generationens FEI flex Lokalnyheter i Göteborg, Malmö och Alicante (Spanien) FEI flex omfattande uppgradering av teknik Förbättrat stöd till deltagare Nya och uppdaterade lokaler Ett klassrum till i Göteborg I Göteborg utökar vi vårt lokalbestånd med ytterligare ett klassrum på Bror Nilssons gata. Den kan även bestå av nationalekonomi. Vi uppdaterar tekniken och erbjuder våra kunder en helt ny upplevelse med bättre ljud, bild och möjligheter till kommunikation. Deltagaren ska också kunna lösa enklare juridiska problem och frågeställningar genom kunskaper om juridisk systematik och metod. Arbetsgivaren måste vara en juridisk person (således kan inte enskild firma ingå uppdragsavtal). Tillsammans med våra högskolepartners har vi utformat en utbildning med ett slagkraftigt och väl avvägt innehåll för att ge dig en stabil kunskapsbas i din yrkesutövning. Arbetsgivaren måste stå för avgiften. Observera att kursplaner kan komma att revideras intill tidpunkten för kursregistrering.

S utbildning Fastighetsmäklare 120 hp uppfyller kravet på teoretisk.
För att bli registrerad som fastighetsmäklare med fullständig registrering måste du ha teoretisk utbildning från universitet eller högskola.
För att bli registrerad som fastighetsmäklare med fullständig registrering måste du ha dels teoretisk utbildning från universitet eller högskola, dels praktik.

Externredovisning I, 7,5 hp Om kursen Efter kursen skall deltagaren förstå och kunna hantera redovisningens material med hänsyn till redovisningens teori och praxis. Valbar breddning eller fördjupning, minst 22,5 högskolepoäng Den valbara breddningen eller fördjupningen ska ha en direkt anknytning till ett eller flera av områdena enligt punkterna 1-7. . I denna utbildning samarbetar vi med. Vi rekommenderar att ni använder ditt resultat som diskussionsunderlag. Byggnadsteknik 7,5 hp, fastighetsförmedling II 22,5 hp, genomförande, utbildningen sker enligt så kallad Blended Learning, vilket innebär att seminarieträffar i Stockholm eller på distans varvas med online-webinarier, inspelade föreläsningar samt egna studier. Utbildningen utgår i FMI:s krav på huvudsakligt innehåll och fördelning. Programmets stomme utgörs därför av heldagspass i Stockholm, Göteborg, Malmö, Alicante (Spanien) pine 030 senaste nyheterna eller online var tredje till sjunde vecka (beroende på vilken studietakt du väljer). Inför hösten 2018 kan vi presentera en rad spännande nyheter för både arbetsgivare och medarbetare!

Fastighetsmäklare borås utbildning
fastighetsmäklare borås utbildning


Sitemap