Main Page Sitemap

Billiga hotell stockholm en natt


billiga hotell stockholm en natt

av de alternativ som finns att tillgå: Acco Hostel från 180 kr per natt. Ja du läste rätt en båt. Var: Västra Brobänken, hur mycket: 340 kr/natt, crafoord Place, detta mysiga och trevliga lilla hotell med bara nio rum, som samtliga har fin utsikt, ligger bara en kort promenad från Stockholms centralstation och Cityterminalen. När man är ute på rundresa eller bara är ett gäng glada vänner som vill uppleva staden och inte lägga alltför mycket pengar på sovplatsen kan det vara en idé att leta sig lite utanför citykärnan. På bekvämt avstånd, alldeles runt hörnet, finns Sickla Galleria om du vill uppleva bra shopping och mysiga fik närmare hotellet. Glöm heller inte att ta del av de andra muséer som finns på halvön. Södermalm Den trendiga stadsdelen, södermalm är världskänd för sin rebelliska attityd. Kort sagt, det finns något som passar alla.

Billiga hotell i Stockholm från 134 SEK/natt Hotell under 500 kr/natt - Billiga Hotell Stockholm, boka Billiga vandrarhem i Stockholm från 134 SEK/natt Billiga Hotell Stockholm, boka från 290 kr, även centralt Billiga hotell i Stockholm - View Stockholm

Du hittar flera populära hostel och några av de billigaste hotellrummen i Gamla stan, oftast beläget i ett mysigt gammalt medeltidshus. Tre egenskaper som definitivt går att förena med Stockholm Hostel. I Stockholm finns trängselskatt i innerstaden och eftersom pendeltrafik och stadstrafik är oerhört väl utbyggt är det enklare och billigare att låta bilen stå. Af Chapman är ett av Stockholms mest kända landmärken och ligger vid Skeppsholmen med utsikt över Gamla stan och kungliga slottet. Det fantastiska läget vid öar, skärgård och vatten bjuder in till båtturer, vattenaktiviteter, och magisk utsikt.

Långholmen var förr i tiden Stockholms fängelseö och dess långa historia av fängelseverksamhet kan du ta del av i det intilliggande fängelsemuseet. I Stockholm är shoppingmöjligheterna stora och du har flera alternativ att välja mellan beroende på hur mycket du vill spendera. För den som uppskattar vackra byggnader är Observatorielunden ett måste. Här hittar du också Kungliga slottet och Sveriges Riksdag, den svenska demokratins högborg.


Sitemap