Main Page Sitemap

Skottlossning på söder i helsingborg flashback


skottlossning på söder i helsingborg flashback

centrala Helsingborg. Där hade han en stor skottskada, säger vittnet. Två Personer Skadade Efter Skottlossning I Helsingborg 192 Kbps.71 MB 00:01:18. Han är allvarligt skadad och av anledning av skadorna har vi inte kunnat prata med honom, mer än så kan jag inte säga, säger Sven Holgersson som inte heller vill kommentera vem 25-åringen är eller om han är känd för polisen sedan tidigare.

Den lindrigt skadade, en 27-årig man, har anhållits misstänkt för mordförsök. På lördagskvällen utbröt skottlossning i närheten av Gustav Adolfs kyrka på Söder i Helsingborg. Tre bedöms som allvarligt skadade, den fjärde lindrigt skadad. Helsingborg Sweden by Norman Kolder. Den enda uppgift som offentliggjorts om den anhållne är att det rör sig om en 27-årig man. Gäster uppges ha kastat sig ner för att söka skydd under borden innan männen försvann från platsen på två mopeder. Enligt Aftonbladet beslutade polisen snabbt att upprätta vägspärrar på E6 söderut, i riktning mot Landskrona. Under onsdagens presskonferens berättade polisområdeschefen Sven Holgersson att de utreder tio mordförsök efter skottlossningen mot uteserveringen. Allvarligt läge för den skjutne, på onsdagen meddelade polisen att läget fortsatt var kritiskt för mannen. Klockan.22 på tisdagen larmades polisen till en skottlossning vid en uteservering på Söder i Helsingborg. In, video i Shot This Video With DJI Phantom 3 Pro 4k Music Begin Agaian Sweden Helsingborg Skåne Subrcribe My Channel. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Polisen verkar leta efter vittnen just. Skottlossningen skedde i anslutning till en uteservering, enligt polisens presstalesperson Anna Göransson. Det var fullständigt kaos rapporterar personer som blev vittne till händelserna och i panik tvingades fly springande när kulorna började vina.


Sitemap