Main Page Sitemap

Antagningspoäng gymnasiet 2018 malmö


antagningspoäng gymnasiet 2018 malmö

att få en fingervisning om hur stor konkurrensen är om platserna till ett gymnasieprogram kan färja Åbo Stockholm viking line du kolla på förra årets antagningspoäng. BI: Gymnasiebetyg utan komplettering, bII: Gymnasiebetyg med komplettering. Detta sker vid olika tidpunkter i olika kommuner i länet och gäller även fristående skolor. Vi visar även statistik för vilka utbildningar som har högst antagningspoäng och vilka som har flest sökande. Tänk på att alltid välja det program du själv är intresserad.

Antagningspoäng på gymnasiet, senast uppdaterad
Antagningspoäng, aLLT OM antagning till, gymnasiet
Gymnasieantagningen - Gymnasieantagningen studera efterantagningspoäng gymnasiet 2018 malmö

När du söker till en gymnasieskola och ett gymnasieprogram gör du det baserat på dina betyg från högstadiet.
Du måste vara behörig för att söka till ett nationellt eller specialutformat gymnasieprogram, vilket betyder att.

Vi på har därför samlat datumen för 2019 års gymnasieval, preliminär antagning, omval och slutlig antagning för hela Sverige på denna sida. Beslut om antagning på fri kvot gäller först till den slutliga antagningen. Förbättra dina chanser att komma in på din drömutbildning. Berätta för mig, senast uppdaterad. För ett högskoleförberedande program? Meritvärdet kan förändras mycket från år till år beroende på hur många klasser som startar och hur många som söker till programmet. Att vara reserv innebär att du kan bli antagen eller få en bättre placering på reservlistan när någon nu antagen tackar nej till sin plats eller blir antagen på ett högre rangordnat val. Sök utbildning, lärosäte eller ort nedan. Vad betyder de olika urvalsgrupperna? » Hitta en gymnasieskola för dig, källa: Skolverket.

Startsida - NTI, gymnasiet Antagningspoäng till högskolor och universitet Gymnasiet, malmö, Malmö 2018 NTI, gymnasiet, malmö ntigymnasietmalmo) Instagram photos and videos


Sitemap