Main Page Sitemap

Ungdomsmottagningen lund adress


ungdomsmottagningen lund adress

av dina personuppgifter eftersom vi inte samlat in några uppgifter överhuvudtaget. Personuppgifter eller installation av så kallade cookies. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Vi finns till för dig, från 12 år till dagen du fyller. Behöver du råd, stöd eller någon att prata med? Du som har besvär med urininkontinens, framfall eller förlossningsskador kan komma till oss för utredning och behandling. Hitta hit, det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset Lund.

Dock så kommer den mailadress som används för eventuellt mail till oss att eventuellt användas för att skicka ett svar på mailet. Ingen fråga är för liten eller oviktig. Ditt namn, e-postadress, adress, telefonnummer, personnummer, bankkontonummer eller kreditkortsnummer. . Du kan välja bort denna annonstyp på alla webbplatser som använder denna reklam genom att besöka. Tillsammans med Plackers hjälper vi dig att hitta motivationen till att börja och berättar vad som händer om du struntar i den. E-tjänster, så söker du vård hos oss. Allmänt om vår sekretesspolicy, här finns information om vilka typer av personlig information som vi tar emot och samlar in när du använder och besöker m och hur vi på denna webbplats skyddar din information. . Dart använder 'icke personligt identifierbar information'. . Samtal kring sexualitet, begagnade dator stockholm lust och orgasm.ungdomsmottagningen lund adress

Besöket kostar inget och vi som arbetar här har tystnadsplikt. Om du har legitimation eller pass, ber vi dig ta med detta vid ditt besök. Öppettider Visa/göm Om oss. Större karta och reseplanerare.

Plantagen lund öppettider påsk, Johan lundin konst,


Sitemap