Main Page Sitemap

Kompasser lund ensamkommande


kompasser lund ensamkommande

heltidsarbete tas tacksamt emot via swish på eller konto (första fyra siffrorna är clearingnummer). Aftonbladet har för övrigt tidigare själva publicerat en mycket bra reportageserie av en av sina stjärnjournalister Kerstin Weigl, som vittnar om just afghanska mäns speciella brottslighet, nämligen pojkvåldtäkterna, bara som ett exempel, och något en redaktör borde känna till och kunna ange som en faktor. Han serverar själv lite olika förklaringar till detta, bland annat: Invandrare är i viss mån specialiserade på sådana brott som det svenska samhället ser mugg Göteborg särskilt allvarligt på, främst narkotikabrott. Läs gärna mer hos Migrationsverket, det kan även Jan Guillou göra. . Jag överraskades själv av denna syn när jag besökte Norrtäljefängelset förra året för att hålla ett föredrag. Läs hela artikeln här. Vapendragerskan är utgiven på mitt eget förlag Palm Publishing, som jag valde att starta när Piratförlaget där jag tidigare gett ut mina vuxenböcker vände mig ryggen då jag berättade sanningen om samhällsutvecklingen i Sverige. Det som är intressant är att författaren för 20 år sedan skrev en ytterst realistisk reportagebilaga om invandring i samma Aftonbladet där han numera sprider sina vänsterpopulistiska sagor. Senaste romanen, den 10:e delen i romanserien om Cecilia Lund Vapendragerskan finns att köpa här. Har även skaffat crowdfundingtjänsten Patreon och finns här: m/katjanouch International payments: iban: SE, Bic: essesess Blir glad för varje liten slant! Så vad är det som har hänt med Guillous perceptionsförmåga och önskan om en seriös, verklighetsbaserad journalistisk samhällsskildring?

Eller hur kommer det sig annars att han tycks helt ha missat r apporteringen om tilltagande hedersvåld i Sverige om ökande sexbrott mot kvinnor om flickor som tvingas sitta längst bak i bussen om oskuldskontroller, om gäng som hotar och trakasserar vårdpersonal om gängvåldtäkter som filmas om flickor. Jag hade hoppats slippa skriva mer om Jan Guillou, men tvingas dessvärre till det ännu en gång. För en utomstående observatör står dock klart att Jan Guillou inte följt med sin samtid. Uppdatering: Även Nyheter Idag har tittat närmare på Jan Guillous krönika och hittar flera grova sakfel. Om svenskarna, invandrarna och svartskallarna. Det du kallar sensationellt påstående har ältats i medierna sedan Köln och bekräftas av polis, forskare, socialarbetare, journalister, opinionsbildare, offren själva samt politiker, både internationellt men även i Sverige. Men såsom en god redaktör vill jag rädda dig undan skammen, så jag ger dig chansen att göra om och göra rätt. Reportaget finns även utgivet som bok på Norstedts, i pocket den, och finns att köpa på antikvariat, till exempel här för den som är intresserad.

Lägenheter lund, Body shop Lundys lane, Bruten av lund ukulele ackord,

Här lägger jag lite statistik om hur demografin i Sverige förändrats, något som kan läsas i korrelation till BRÅ:s rapport från 2005: Sveriges befolkning har växt kraftigt. Högern och medier har anpassat sig till SD:s svarta sagovärld skriver Janne såhär: I början av året skrev partiledaren, ebba Busch Thor att män huvudsakligen från Mellanöstern, Nordafrika och Afghanistan vid flera tillfällen organiserat sig i grupper för att angripa kvinnor sexuellt och på andra. Guillou borde istället följa upp sin gedigna En bilaga om invandring från 1996 med en modern dito. Och tack alla ni som redan bidragit, ni anar inte hur glad jag är över det ni ger och det ni skriver, även om jag inte kan tacka var och en av er personligen. Resten är gäststuderande, arbetstillstånd, anhöriga till arbetstillstånd samt EES. Bara här borde någon vaken redaktör sagt: Stopp och belägg, Guillou, du måste skriva om din text.


Sitemap