Main Page Sitemap

Malmöloppet tid


malmöloppet tid

Kalvinknatet i Malmö/Tallriken. Alla som springer får medalj, funktionströja i högsta kvalité och chokladmjölk från Skånemejerier vid målgång. Kom i god tid! Du kan skriva ut startbeviset eller visa upp det i mobilen. Titta i din skräppost och inkorg, finns det inte där maila till så skickas startbeviset igen.

Skriv målsmans kontaktuppgifter på baksidan av nummerlappen. Vid anmälan skall ditt barn anmälas i rätt årsklass.v.s. Nummerlapp och T-shirt, hämtas på Atleticum, Eric Perssons väg 1: Torsdag 7 juni.0019.00, fredag 8 juni.0019.00. De kan även välja att få en fräck ansiktsmålning eller en hel del andra aktiviteter.

Resultat fr n Racetimermalmöloppet tid

Hässleholm malmö tid, Flygbussarna tidtabell stockholm-arlanda, Båtbuss nynäshamn stockholm tidtabell,

Antalet deltagare är begränsat till 3600. Pokal till 1:an, 2:an och 3:an från förskoleklass. Då gör vi Kalvinknatet till en stor familjefest. Tid och plats, första start går på söndag den 10 juni.00. Efteranmälan, går även att efteranmäla sig i mån av plats och avgiften är 180 kr (kontant eller Swish) i samband med nummerlappsudelningen följande dagar: Atleticum, Eric Perssons väg 1: Torsdag 7 juni.0019.00, fredag 8 juni.0019.00, tallriken, Pildammsparken: Söndag 10 juni. Hämtas på Tallriken, Pildammsparken: Söndag 10 juni.0012.30, nummerlapp och t-shirt lämnas ut mot uppvisande av det startbevis som mailats till deltagaren. En riktig folkfest där hela familjen kan delta! Parkering och lokala kommunikationsmedel Vi hoppas helsingborg biotech att de allra flesta som deltar tar sig till tävlingsområdet med kommunala transporter eller cykel. Malmöloppet och Kalvinknatet Malmö arrangeras samma dag och plats, 10 juni på "Tallriken" i Pildammsparken. Du springer tillsammans med andra barn som är födda samma.


Sitemap