Main Page Sitemap

Studiefrämjandet uppsala sommar


studiefrämjandet uppsala sommar

borde gå på en loppmarknad. Glassiga hälsningar Niki Germanotta 3/7 2012 Foto; Evelina-Linnéa Rönn Det är alltid trevligt att komma till ett ställe där man känner igen sig, men det är också kul om det här stället ständigt visar sig större än vad man tror, där det alltid finns något. Men min personliga favorit är nog den gula Mangosorbeten som smälter direkt i munnen. Nya sätt att läsa böcker på! Mer info här: /grupper/uppsala/. Text: Alva Chambert 11/7 -12, foto: Cecilia Boivie. I bildspelet under får du se allas svar.

Så då drog jag och Martin ut på stan och frågade folk vad deras bästa tips var till vad man kan göra i Uppsala under sommaren. Personligen gillar jag Cupido som är ett bra ställe för en god men kanske lite dyr sallad men om man tänker på hur mycket man får och att det är bra råvaror så är det värt pengarna. Här nedan hittar du mer information.

Den andra ligger i Ekeby bruk, där det finns en rad olika grejer som Studiefrämjandet sysslar med. Biblioteket erbjuder även ljudböcker, som man kan låna antingen på CD eller i direkt Mp3-format. Rififi/ American take away. Ungdomens hus uppmanar band att våga sätta ihop en egen show och därmed få erfarenhet. Du kanske har sett Uppsalatåget åka förbi i stan? Det enda du behöver är internet och tillgång till och du är good. Jalla, och Pizza köket, American take away eller är du mer sugen på en pizza buffé? Friskis Svettis Friskis Svettis är en väletablerad anläggning med rykte att vara ett pålitligt ställe för träning.

Sportson uppsala facebook, Hannah och amanda one last time uppsala, Guntherska uppsala,


Sitemap