Main Page Sitemap

Tennis lunds studentliv


tennis lunds studentliv

one of our bumper prize packs. Lund och studenterna har under många år blomstrat sida vid sida. Endast din egen fantasi sätter stopp för vad nationerna kan syssla med. Du kan välja att bli medlem i Studentlund, ett samarbete som sedan 2010 erbjuder ett samlat medlemskap i de flesta kårerna, nationerna och Akademiska föreningen.

Nationerna har egna tidning, radiostationer, idrottslag, danskurser etc. Alla dessa studentorganisationer har en mängd aktiviteter för dig att engagera dig. I AF-borgen hålls det inte bara spex, baler och frackfester utan hela byggnaden sjuder av studentaktivitet. Här finns ett brett utbud av allt från kultur och nöjen till studentpolitik och sport.

Vi satsar på hållbarhet, både inom stadsutvecklingen men också genom att vara en Fairtrade City. Lunds studentliv är unikt och erbjuder många olika aktiviteter och upplevelser, sida vid sida med dina studier. Tolv av de tretton nationerna är också huvudmän för Akademiska föreningen, som bland annat driver studenternas egna borg mitt i Lundagård.

Vi har även sammanställt information om vad du kan upptäcka i Lund. Det ligger i den norra delen av Lund, bara några cykeltramp från centrum, och sjuder av liv med sina 9 600 studenter och 800 forskarstuderande. Allt arrangeras ideellt av studenter som arbetar med det de tycker är kul. I Lunds kommun är vi mån om din åsikt. Sedan strömmar ivriga, entusiastiska studenter in, åter från sina hemorter. Välkommen till Lunds kommuns studentsidor!

Vänd dig direkt till dem för att bli medlem. Som medlem får du därför tillgång till det mesta av Lunds studentliv! Härligt att du har valt Lund som studieort.


Sitemap